Slik kan du style den blå dressen

En blå dress har mange bruksområder og kan styles på uendelig mange måter. Hvit eller blå skjorte, slips eller sløyfe, med eller uten slips? Det er opp til deg, og hvilke anledning du skal bruke den i.

Tekst og Foto: Kristine Skogland
Har du ikke en klassisk blå dress i skapet, er det på tide å investere i en. Den blå dressen kan du bruke i de fleste anledninger og passer perfekt til festanledninger. 

Vi har valgt å style årets mest populære konfirmasjonsdress på ulike måter. Selv om en velger samme dress som bestekompisen, betyr der ikke at en kommer til å se like ut på den store dagen.

Blå dress, hvit skjorte og blått slips slår aldri feil. En klassisk og tidløs kombinasjon.
Her har du en kombinasjon med sterke fargekontraster. Skal en velge en vest som ikke er helt lik dressen, er det finest å gå for en vest i stor kontrast. Lek deg med farger og mønster i slips og tørkle for å friske opp antrekket.
Grønnfargen har virkelig slått an det siste året. Grønt er veldig fint å kombinere med blått. Her har vi også valgt en mer iøynefallende knute. Vi har valgt å gå for et tørkle i samme grønnfarge, men med ulikt mønster.
Bytt gjerne ut slipset med en sløyfe. Her har vi valgt en lyseblå skjorte med mørkeblå knapper. Når en velger sløyfe fremfor slips blir skjorten enda mer synlig i dressen. Derfor er detaljer, som knappene, viktigere.
Blomstrete skjorter er kommet for å bli! Her har vi valgt en hvit skjorte, med blått mønster som tar opp fargen i dressen. Velger en mønstrete skjorte passer det oftest med en ensfarget slips.

Translation missing: nb.blog.comments.form_title

Translation missing: nb.blog.comments.approval_notice