Den perfekte sommerskjorten

Ingenting er vel bedre enn fine sommerdager, der temperaturen stiger opp mot ”glohett” på gradestokken. Dager vi lengter etter hele året. Bading, soling, grilling og alt som hører med.

Skrevet av: Kristine Skogland
Foto: Kristine Skogland

Likevel kan disse dagene by på noen utfordringer. Hva skal en egentlig ha på seg? Slike dager har en helst lyst til å hive på seg en badeshorts, og bare det. Men av og til må vi også kle oss på slike varme sommerdager. Bar overkropp passer seg ikke i alle sammenhenger. Da er skjorter i viskose gull verdt.

Viskose er laget av cellulose av ulike treslag som gran, bambus og furu. En av viskosens sterke egenskaper er å ta opp fuktighet. Klær laget i viskose er lette, myke og absorberende. Etter vår erfaring er viskose ett av de beste alternativene i varmt og fuktig klima.

Kortermet skjorte

Fuse skjorten fra Selected er laget i 100% Lenzingtm og Ecoverotm viskose. Det er en kortermet skjorte som finnes i to ulike fargekombinasjoner med ett kult mønster. Lenzingtm og Ecoverotm er økologisk og ren viskosefiber som er strengt laget i henhold til retningslinjene fra EUs miljømerke.

Kortermet skjorte

Skjorten er lett å style. Ettersom skjorten har et iøynefallende mønster, er den fin å kombinere med andre ensfargede plagg. Den egner seg godt sammen med en chinos- eller dongerishorts. Skjorten er også fin å kombinere sammen med noen lette bomullsbukser. 

Skjorten er altså perfekt på varme sommerdager!

Translation missing: nb.blog.comments.form_title

Translation missing: nb.blog.comments.approval_notice