Derby - vårskoen du må ha

Derby er en mer avslappet og mindre formell versjon av den klassiske Oxford skoen. Derbyen kan du bruke til de aller fleste antrekk, både til hverdag og til fest. En sko som er like fin til jeans og skjorte, som til dressen. 

Derbyen kommer i ulike varianter, noen mer formelle enn andre, så her finner du garantert en som passer deg!

Kenzie suede shoe fra Matíníque har et mer avslappet og sporty utrykk på grunn av den hvite gummisålen. Skoen er i semsket skinn og kommer i fargene sand og navy

Riga suede derby shoe fra Selected er også en semsket, mer hverdagslig variant. Her har du ikke den hvite sporty sålen, men en gummisåle i brun  termoplastikk. Kommer i fargen Navy.

 Derby 2514 fra Playboy er en mer formell derby variant. Dette er en skinnsko med struktur på deler av skoen. Like fin til dress som til et finere hverdagsantrekk. Kommer i både svart og brun.

 Louis leather shoe fra Selected er også en mer formell variant. Som passer godt til dress og finere hverdagsantrekk. Finnes i brun og svart.

 

 Sport brogue fra Gregers kommer i både skinn og semsket skinn. Her har vi også den sporty hvite gummisålen. Dette gjør skoene perfekt til et mer avslappet finantrekk. Med semsket skinn finnes den i grønn, navy, lysebrun og mørkebrun.

 

 Tekst: Kristine Skogland

Translation missing: nb.blog.comments.form_title

Translation missing: nb.blog.comments.approval_notice