Kleskoden i julen

Julehøytiden er tiden for god mat, hyggelige opplevelser med familie og venner, men også det å gjerne kle seg opp litt oftere en vanlig. Her er noen tips til hvordan man kan kle seg opp i juletiden.

Juleantrekk Dress

Gjerne gå for en dress som er mørk, men den trenger ikke være svart. Her er en grønn dress i stretch kvalitet, med en ullmix som gjør den like aktuell på sommeren som til jul. Det kommer an på hva du har til. Her har vi valgt et champagnefarget slips, hvitt lommetørkle som passer skjorten. Sko og belte i cognacfarge som finner igjen fargen på slipset. Om sommeren kan du ta frem igjen denne dressen, ta på deg en hvit t-skjorte og hvite sneakers, og du er kledd for Sildajazzen. 

 Juleantrekk skjorte og genser

Om dressen ikke er fristende å ta på seg, er det heldigvis andre alternativer. Her har vi valgt en bukse og half-zip genser i fargekontrast, lyseblå skjorte med et rødt stripete slips. Fargene i slipset finner igjen genseren og skjorten fargemessig, og med brune sko til er dette et pent antrekk som er gjennomtenkt og aktuelt for forskjellige anledninger. 

Juleantrekk blazer 

Om festantrekk er på agendaen, har vi det du trenger. Her har vi valgt en velurblazer i blått, med svart bukse og hvit skjorte, klassiske svarte dressko med matchende belte. Her hadde et par loafers eller boots også gjort susen for et antrekk som skiller seg ut, om du vil droppe dressko. Denne blazeren skiller seg ut, og er et veldig godt alternativ til spesielle anledninger. 

Skrevet av: Marius Flatnes

Translation missing: nb.blog.comments.form_title

Translation missing: nb.blog.comments.approval_notice