Den ultimate klokken

Jobb, fest eller hverdag? Her er klokken du kan bruke til alle anledninger.
Et klassisk og tidløst design, men med det lille ekstra. 

En klokke kan gjøre mye med et antrekk. Ofte er klokken det eneste smykket en mann bærer, men det er også ofte nok. En klokke kan virkelig sette prikken over ién både når det kommer til hverdagsantrekket, men også når en har kledd seg opp i finstasen. 


Klokkemerket Bølgene ble etablert i 2020 av Øyvind Rødeseike Losnegard og Daniel Karlsen, og nå er endelig den første klokken for salg. 


-Vi valgte å starte vårt eget klokkemerke ettersom vi aldri fant den ultimate klokken til vårt bruk. Det var alltid noe som manglet, forteller Losnegard og Karlsen.


Den første klokken de har designet har et klassisk og tidløst design. Klokken har fått navnet Ryvarden fyr, som er et kulturfyr i Sveio på Haugalandet, og det er akkurat dette fyret du finner på baksiden av urverket.


-Konseptet med fyrtårn i Bølgene-klokkene kom vi raskt frem til, og da var det selvsagt Ryvarden Fyr som stod seg fremst. Vi ønsket å fremme vår egen region samtidig som det historiske fyret fortjener en hyllest, sier gründerne. 

“Kvalitet i

hvert minutt”

Urverket er produsert i Sveits hos Ronda som har laget urverk siden 1946. Klokken kommer med reim i rustfritt stål, men det følger også med skinnreim som er lett å bytte til. Dette gjør at klokken kan få to ganske ulike uttrykk, ut i fra hvilke reim en velger å bruke. 

-Klokkene er inspirert av kontrasten mellom fastland og hav; hvor robust materiale møter rene linjer og buede former. Vi har lagt vekt på kvalitet i hvert minutt, sier Karlsen.

Skinnreimen gir et litt røffere og passer godt hverdagsantrekket. Samtidig kan en fint bruke den til dressen.

-Match skinnreimen med sko og belte, tipser Karlsen om.

“Den ultimate all around

klokken på markedet”

 Metallreimen gjør seg veldig godt om en skal pynte seg litt ekstra. 

-Er det fest eller hygge tar klokken seg veldig fint ut på armen med metallenken som følger med, sier Losnegard.

Karlsen og Losnegard er allerede godt i gang med arbeidet på nye modeller.


Tekst og Foto: Kristine Skogland 

Translation missing: nb.blog.comments.form_title

Translation missing: nb.blog.comments.approval_notice