SOMMERSKO: HER ER VÅRE FAVORITTER

Trenger du et par sommersko til hverdagsbruk, fest, stranda eller til jobb? Her er årets sommerfavoritter.

Tekst: Kristine Skogland
Loafers er en trendy skomodell som passer til de fleste anledninger. Den er like fin til shorts og en kul sommerskjorte som til et festantrekk. Skoene kan styles sammen med en fin sommerdress for å gjøre antrekket mer avslappet. Perfekt for sommerfesten! Gregers sport loafer kommer både i fargen sand og navy.
gregers loafer
gregers loafer
Sneakers har de siste årene blitt en skomodell som ikke bare brukes til hverdag, men også til festanledninger. Klassiske hvite sneakers kan styles sammen med dress for å gjøre antrekket kulere og mer sporty. Bytt gjerne ut den klassiske skjorten med en t-skjorte for å gjennomføre den sporty dress looken. 
Jean paul sneaker
Den sporty sneakersen er perfekt til hverdagsbruk og passer bra til både shorts og lette bomullsbukser. Skomodellen er også perfekt for aktive sommerdager som for eksempel om en skal ha sommerleker i hagen eller på hytta. 
Noodles sneaker
Jean paul sneaker
Bilskoen er en klassisk sommersko som passer til det meste. Fin til både shorts og bomullsbukser som en bretter opp på ankelen. Like fine å bruke på kontoret som et resturantbesøk. Sergio drive shoe fra selected kommer i fargen navy og brun.

Bilsko selected
driver shoe selected
Slip-on er en lett sommersko som passer best til hverdagsanledninger. Kule til dongerishorts og en kul t-skjorte.
Jean paul slip on
 
Til slutt har vi den klassiske seilerskoen som aldri går av moten. Skoene er perfekt til en tur i båten, som er skoens egentlige bruksområdet. Skomodellen kan likevel brukes til langt mer enn det. Det er den perfekte sommerskoen til både hverdag og fest. De passer fint til en pique og bomullsshorts, samtidig som de er kule til en finbuske og blazer. Gregers sailor sko kommer i fargen sand og navy. Finnes kun i butikk. 
Gregers sailor
Gregers sailor

Translation missing: nb.blog.comments.form_title

Translation missing: nb.blog.comments.approval_notice